maandag 12 mei 2014

Hans halveert

Hans halveert

Ralph Moorman komt met een nieuw boek. Deze keer samen geschreven met Hans van der Beek, een dikke, kettingrokende, niet-bewegende mid-veertiger met bovendien een grote dorst. Hans gaat helemaal op de gezondheidstoer onder begeleiding van Ralph.
Het boek is een jaarverslag over de samenwerking van Hans en Ralph om de gezondheid van Hans te verbeteren. Het boek is geschreven voor mensen die zich niet bewust zijn van gezondheid of voor mensen die deze mensen willen begeleiden. Hans vertelt over zijn achtergrond, hoe het zover is gekomen dat hij bij bijna 2 meter lengte bijna 130 kilo weegt.
Ralph vertelt in zijn boek hoe hij gekomen is tot personal trainer, lezingen is gaan geven op het gebied van hormonen en boeken is gaan schrijven. Hij en Hans zijn in feite tegenovergestelde personen. Ze komen bij elkaar om werk te doen bij Hans
Het boek is geschreven in een soort dialoogvorm tussen de twee.
Na de introductie volgen de belangrijke delen va het boek; de coaching van Hans van den Beek door Ralph,de supermarktsafari, het eten over de dag en de training. Het belangrijkste deel is het doorbreken van de gewoonten van Hans door de coaching van Ralph. Er zijn 2 gedeelten met recepten. Één van Ralph voor de luie mensen en één met van Hans van den Beek voor nóg luiere mensen. Het boek is doorspek met humor. De twee bereikten binnen een jaar een mooi resultaat. Dat kun je op deze foto zien.Geen opmerkingen:

Een reactie posten