zaterdag 13 april 2013

Zwangerschap en progesteron



Om zwanger te worden moet je niet beginnen met de progesteroncrème te smeren tot je zeker weet dat je een eisprong hebt gehad. Dit kun je meten door een temperatuurcurve bij te houden. Na de eisprong kun je dan beginnen met smeren. Een pijnlijk gevoel rond de eisprong wil niet altijd zeggen dat er ook een eisprong heeft plaatsgevonden.
Wanneer je zwanger wilt worden en je gebruikt progesteroncrème is het erg belangrijk om met de crème door te gaan tot je zeker weet of je zwanger bent of niet! Sommige vrouwen weten dat meteen, maar anders kun je dat al heel snel (vanaf de eerste dag dat je je menstruatie verwacht) met een testje vaststellen.
Als je zwanger bent kun je de natuurlijke progesteroncrème gewoon gebruiken. Je mag dan echter niet plotseling ophouden tot het derde trimester is bereikt! Vanaf dat moment gaat de placenta zelf dusdanig grote hoeveelheden progesteron produceren dat 20 mg minder geen enkel gevaar meer oplevert. Onderzoek heeft uitgewezen dat baby’s van moeders die natuurlijke progesteron hebben gebruikt tijdens de zwangerschap groter, rustiger en slimmer zijn. Bij borstvoeding is het ook geen bezwaar. Natuurlijke progesteron beïnvloedt zelden de melkproductie, maar als dat wel zo zou zijn dan herstelt die zich binnen een paar dagen nadat de natuurlijke progesteron gestopt is. Doorgaan met progesteron na de bevalling kan een postnatale depressie voorkomen.
Vrouwen die problemen hebben om zwanger te worden of die steeds miskramen (vooral in de eerste drie maanden) hebben, kunnen ook gebaat zijn bij een behandeling met natuurlijke lichaamsidentieke progesteroncrème. 

Alles over natuurlijk progesteron:
Natuurlijke progesteroncrème van dr. Lee 

Voor 1 tube klik hier: http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872006&PC=476178F4 

Voor 3 tubes klik hier: 
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872007&PC=476178F4


Geen opmerkingen:

Een reactie posten