donderdag 18 april 2013

Zwanger worden door de “boeeeee”-theorieIn het kort komt het hier op neer: vrouwen zijn tegenwoordig zo druk bezig met van alles en nog wat, ze rennen van hot naar en nemen geen moment rust meer zodat hun eierstokken de boodschap krijgen dat het “geen goed moment is om zwanger te worden”. Het is veel minder waarschijnlijk dat er een eitje vrijkomt wanneer je gestresst bent. Geen eitje , geen zwangerschap.
Vrouwen die er moeite mee hebben om zwanger te worden moeten het vaak veel rustiger aan gaan doen, meer beschouwend en zoals een koe zijn. Boeeeee!!! Soms houdt dat in dat je wat in gewicht aankomt, 8 uur slaap krijgt, geen koffie meer drinkt en een middagdutje doet. Als je een overactieve vriendin hebt die zwanger probeert te worden stel ik voor dat je tenminste twee keer per dag tegen haar loeit. Ik heb een aantal vrienden die zwanger zijn geraakt door deze “boeeeee”- theorie - samen met het in balans brengen van de hormonen
En tussen twee haakjes, progesteron is het “boeeeee”-hormoon - het werkt kalmerend. Het heeft effect op de GABA-receptoren in de hersenen en de dingen storen je niet zo erg. Daarom kunnen grote hoeveelheden als een kalmerend medicijn werken. (Neem alsjeblieft geen enorme hoeveelheden - dat kan uiteindelijk een terugslag geven en een tekort aan progesteron veroorzaken.
Hier kun je een artikel vinden van John R. Lee, M.D. en Virginia Hopkins on Getting Pregnant and Staying Pregnant.

Menopauze, alles wat je dokter je niet vertelt:
Natuurlijke progesteroncrème van dr. Lee 

Voor 1 tube klik hier: http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872006&PC=476178F4 

Voor 3 tubes klik hier: 
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872007&PC=476178F4Geen opmerkingen:

Een reactie posten