zaterdag 6 april 2013

LYBREL IS GELANCEERD


LYBREL IS GELANCEERD (net zoiets als Depo Provera)

Het volgende nieuwe grote drugexperiment op vrouwen!

Wyeth, het reusachtige farmaceutische bedrijf dat ons HRT (hormoonsuppletietherapie) gebracht heeft die bekend staat als PremPro, en die waarschijnlijk tienduizenden vrouwen heeft gedood en schade toegebracht, heeft onlangs Lybrel gelanceerd, nog een riskant en onbewezen medicijn dat zowel een vorm van anticonceptie is en dat tegelijkertijd een einde maakt aan ongesteldheid. We hebben al medicijnen die goedgekeurd zijn om de menstruaties gedurende een paar maanden te stoppen, dus de volgende onontkoombare stap was het voorgoed stoppen van de menstruaties. De grootste oorzaak dat vrouwen uitvielen bij de studies over het medicijn waren doorbraakbloedingen, en in veel van de testsubjecten duurde het tot een jaar om de menstruaties helemaal te stoppen.
Ja, ik weet het, als je jong bent en je hebt haast , en zeker wanneer je PMS hebt, lijkt het niet hebben van menstruaties een fantastisch vooruitzicht. Geen gedoe en anticonceptie waar je niet steeds op hoeft te letten.
Hier draait het om: er zijn geen langdurige onderzoeken gedaan naar de consequenties op de langere termijn van het niet hebben van menstruaties en we weten niet of het veilig is. Ter herinnering; de synthetische hormonen die gebruikt worden in chemische anticonceptie zijn dezelfde of bijna dezelfde als die van HRT medicijnen, die- na 30 jaar slecht bestudeerd te zijn - borstkanker, hart- en vaatziekte, beroerte en galblaasziekte bleken te veroorzaken.
Het lichaam van een vrouw kan niet behoorlijk haar eigen hormonen produceren zonder een menstruele cyclus, en de synthetische hormonen in anticonceptiepillen zijn geen vervanging daarvoor. Hormonen beïnvloeden ieder deel van het lichaam: het zenuwstelsel, de botten, de hersenen, de huid, de spijsvertering, vruchtbaarheid en libido.
Vrouwen die ervoor kiezen om chemische anticonceptiepillen te gebruiken die hun menstruatie stoppen, moeten goed begrijpen dat ze proefkonijnen zijn, een deel van een gigantisch experiment, waarvan de gevolgen voor hen op de langere termijn niet bekend zijn.

Alles over natuurlijk progesteron:
Natuurlijke progesteroncr├Ęme van dr. Lee 

Voor 1 tube klik hier: 
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872006&PC=476178F4 

Voor 3 tubes klik hier: 
http://www.succesboeken.nl/?ISBN=9789079872007&PC=476178F4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten