donderdag 10 mei 2012

Water is cruciaal bij een vervuild lichaam
Water de combinatie van zuurstof en waterstof is een zeer belangrijke schakel in het fysieke energie, verbrandings- en ontgiftingsproces binnen ons lichaam. Dit komt niet alleen door het feit dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat maar tevens omdat water een overgangssubstantie is tussen de stoffelijke (vloeistof) en fijnestoffelijke (gas) wereld in ons lichaam.

Wanneer we dus te weinig en ook nog eens vervuilt water drinken is het lichaam steeds minder in staat haar afvalstoffen via o.a. de nieren, huid etc. af te voeren.

Tevens raken de uitwisselingsmembranen tussen uw bloedsomloop en zenuwnetwerk verstopt waardoor er geen goede communicatie en stapsgewijze ontgifting (zenuwen en organen richting het bloed) meer kan plaatsvinden.

Wanneer we dit ontgiftingsproces ook nog eens versnellen (vastenkuren e.d.) mag wel duidelijk zijn dat het lichaam de grote toevoer van afvalstoffen niet meer aankan en reageert door allerlei ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn, hartkloppingen, zweten, jeuk etc. etc.

Allemaal zaken die voorkomen hadden kunnen worden wanneer u voldoende kwalitatief water per dag zou drinken.

Het is daarom altijd raadzaam om eerst de kwaliteit van het water in uw lichaam weer op orde te brengen voordat u met wat voor (ontgiftings)therapie dan ook begint.

Water is bij nog sterk vervuilde mensen (chronische zieken) van levensbelang om het genezings- c.q. ontgiftingsproces te bevorderen en optimaliseren.

Aangezien uw watervoorraad iedere 5-10 dagen volledig ververst wordt is het dus verstandig om iedere dag zoveel mogelijk (1,5-2 liter per dag) zuiver water te drinken om bovenstaande ontgiftingsverschijnselen te voorkomen.

Het leidingwater in de meeste landen echter van uitermate slechte kwaliteit. Dit komt omdat de bron waar de meeste waterleidingbedrijven hun water vandaan halen zodanig vervuild is dat geen enkele chemische zuivering meer in staat is om schoon water op te leveren.

Al onze grote rivieren en meren zijn immers door de industrie en intensieve land- en tuinbouw niet alleen zwaar chemisch maar ook informatief vervuild in de afgelopen 100 jaar.

Door nu ook nog eens chloor en allerlei andere chemische reinigingsmiddelen in te zetten krijgen we weliswaar een schijnbaar drinkbaar maar nog steeds informatief giftig eindproduct.

Het chloor doodt immers de meeste virussen en bacteriën maar levert als bijproduct allerlei genetische mutaties en kankerverwekkende stoffen op zoals trihalomethanes (THMSs), dichloro acedic acid (DCA), MX en chloroforms.

Wanneer we dit water ook nog eens door allerlei leidingen van koper, lood en plastic laten lopen die door de tand des tijds zijn aangetast zijn dan is er niet veel goeds bij de kraan en douchekop te verwachten.

We vermelden ook speciaal het water waarmee u zich wast omdat de huid niet alleen een van de grootste ademhalingsorganen is maar ook in staat is water en allerlei andere stoffen in uw omgeving op te nemen.

Vooral bij een warme douche staan de poriën zo wijd open dat een douche van 10 minuten gelijk staat aan het absorberen van de hoeveelheid chloor en zuren van 8 glazen leidingwater.

Een filter dat u aan de douchekop kunt monteren is tegenwoordig dan ook geen overbodige luxe meer. Verder gebruikt u water ook om allerlei levensmiddelen “schoon” te maken of te bereiden.

Bij Airfresh.nl kunt u over veel verschillende manieren van waterfiltratie en nog veel meer geïnformeerd worden en kunt u tevens de gewenste apparatuur aanschaffen.

Voor informatie kunt u naar dit adres e-mailen: info@airfresh.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten