zaterdag 4 mei 2013

Diabetes heeft al epidemische proporties aangenomen!
Volgens de World Health Organisation stijgt het aantal mensen in zo’n dramatisch tempo dat 1 uit iedere 3 mensen de komende 15 jaar aan diabetes zal gaan lijden.

Niet alleen dat... er is ook een enorme groei in de hoeveelheid complicaties. Diabetes is nu de grootste oorzaak voor amputaties van de onderste ledematen, blindheid en beroerte.

Maar daar eindigen de risico’s niet...


· Diabetici lopen een driemaal zo hoog risico op dementia. Het verband is zo groot dat sommige experts de ziekte van Alzheimer “diabetes type 3” noemen.
· Diabetes is de grootse oorzaak van hoge bloeddruk. Zo’n 75% van de diabetici hebben het of ontwikkelen het.
· Diabetes is ook de voornaamste oorzaak voor nierfalen, leverfalen en een vette lever, bij mensen tussen 20 en 74 voor blindheid en het is ook de voornaamste oorzaak voor depressiviteit.
· Diabetes leidt bij 60% tot 70% van de diabeten tot schade aan het centrale zenuwstelsel.

Maar het meest schokkende van alles is misschien nog wel dat de medische wetenschap er niet in is geslaagd om met een goede oplossing te komen.

Toch steeg het aantal recepten voor diabetesmedicijnen vorig jaar tot een ongelofelijke 40 miljoen Engelse ponden – dat is 50% meer in 5 jaar – een ontwikkeling die het ziekenfonds bedreigt met faillissement als het zo doorgaat…

Maar nu is er hoop voor diabetici overal…


97 wetenschappelijk bewezen diabetesdoorbraken die door de regulier medische wetenschap genegeerd worden


Ons team van international wetenschappers heft de laatste 12 maanden doorgebracht met het doorspitten van stapels onderzoeksdocumenten, het checken en dubbelchecken van de beweringen, het interviewen van bedrijven om hun verhaal te horen en ze hebben hun bevindingen samengebundeld in een boek van 247 bladzijden: 
they've put all their findings into one, single 247-page book.

In het kort hebben ze de eenvoudige waarheid ontdekt die bewijst dat je ontdekt het volgende kunt doen:

· Bloedsuiker op een natuurlijke manier beheersen en diabetes in sommige gevallen zelfs helemaal kunt keren
· Jezelf veilig stellen tegen de vreselijke gevolge van diabetes, zoals zenuwschade, het risico op blindheid en amputatie, de ziekte van Alzheimer, hoge bloeddruk en nierfalen

Veel van deze goedkope, niet agressieve, niet giftige oplossingen zijn in feite zo effectief dat we het onderzoek moesten dubbelchecken om er zeker van te zijn dat we de resultaten niet verkeerd hadden gelezen.

Waar het allemaal op neer komt is dat, wanneer je al diabetes hebt, je natuurlijke middelen zult vinden die je zullen helpen je bloedsuikerspiegels onder controle te houden en die bij sommigen zelfs de aandoening kunnen keren.

Als je prediabetisch bent of je hebt alle klassieke risicofactoren (
you exhibit all the classic risk factors of becoming diabetic)
voor het krijgen van diabetes, zul je natuurlijke middelen ter voorkoming van de ziekte vinden die je veilig zullen stellen. 

De kans dat je van je arts of van de medische autoriteiten over deze 97 natuurlijke mogelijkheden om diabetes te voorkomen of te keren zult horen is vrijwel nul.

Een goed boek om te lezen is “Syndroom X” waarin je alles kunt lezen over de manier waarop je diabetes kunt voorkomen of keren met twee voedingspatronen om dit te bereiken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten