dinsdag 7 februari 2012

Extra kilo's verliezen en meer


Wilt u extra kilo's verliezen, 's avonds na de maaltijd en 's nachts niet hoeven eten en daardoor beter doorslapen en geen last hebben van schommelende bloedsuikers?

Overgewicht is een groot probleem voor veel mensen. Veel diëten falen en al verliest u wat kilo's dan zitten die er in no time waar aan. Het lijkt vaak trekken aan een dood paard. Om af te vallen moet u weten wat uw overgewicht veroorzaakt. Er is vaak een lichamelijke oorzaak voor uw overgewicht. Maar vaak is er één gemeenschappelijk probleem en dat is insulineresistentie. U eet te veel snelle koolhydraten, uw bloedsuiker stijgt en daarmee uw insuline en kort daarna hebt u wéér honger en grijpt u wéér naar koolhydraten. Om dit patroon te doorbreken is er een heel goed product op de markt waarmee u extra kilo's snel verliest doordat u geen verhoging van uw bloedsuiker krijgt na de maaltijd en u daarom niet hoeft te eten voordat u naar bed gaat of zelfs tijdens de nacht waardoor u beter doorslaapt. Er zijn nog meer goede effecten van dit product waarover u verderop kunt lezen.
U kunt 120 of 240 pillen kopen
Lees ook de ervaringen van gebruikers:
Als u deze code gebruikt krijgt u $5 dollar korting op uw eerste bestelling: ZAH179
Voor bestellingen tot $70 dollar en tot 3 lbs gewicht betaal je $4 verzendkosten en heb je bijna nooit problemen met de douane.
PGX
Benadering van Eetlust een Bloedsuikercontrole 

Waarom kunnen mensen die geen succes met dieet hebben, insulineresistent zijn of die diabetes hebben baat hebben van WeIIBetX PGX ? Eenvoudig omdat PGX voorziet in een geheel nieuwe benadering in het gebruik van polysaccharides die bijzonder effectief zijn in het verminderen van honger, die cholesterollevels verlagen en die regulariteit en een gezonde bloedsuikerbalans promoten . De toevoeging van deze vezels verbetert de dagelijkse inname van voedingsvezels aanzienlijk. PGX (afkorting voor PolyGlycoPlex) is het resultaat van intense wetenschappelijk ontwikkeling aan de universiteit van Toronto die geleid werden door Vladimir Vuksan, Ph.D., een van de meest gerespecteerde en erkende experts op het gebied van de rol van dieet bij het risico op diabetes, hart- en vaatziekte en overgewicht.

Oplosbare Vezel: Hoe werkt het 

Veel planten zijn rijk aan in water oplosbare vezels. Glucomannan (uit Konjac wortel), psyllium, guar gum, ontvet fenegiekzaadpoeder, en pectine voorzien allemaal in vezel. Bekende zeewieren voorzien in vezels zoals alginaat en carregeenan. Zulke bronnen van vezels worden in verband gebracht met het reduceren van bloedsuikerlevels na de maaltijd, verlagen van cholesterollevels en het promoten van gewichtverlies. Wanneer ze voor de maaltijd genomen worden binden deze vezels zich met het water in de maag en de dunne darm om een gelatineachtige, viskeuze massa te vormen die niet alleen de absorptie van suiker vertraagt, maar die ook een gevoel van verzadigdheid (vol zijn) oplevert en de absorptie van calorieën reduceert. In sommige klinische testen die gewichtsverlies lieten zien, zag men dat vezelsupplementen het aantal geabsorbeerde calorieën verminderde van 30 tot 180 calorieën per dag. Dat is dan wel bescheiden, maar deze reductie zou, genomen over de loop van een jaar, resulteren in zo'n 3 tot 18 pond gewichtsverlies. Supplementen met voedingsvezels lijken een dosisafhankelijk effect in het verlagen van cholesterol- en bloedglucoselevels evenals verlaging van het lichaamsgewicht aan te wenden. Om het meest baat te krijgen zou de aanbevolen dosering (zo'n 20 gram of meer) wel eens meer kunnen zijn dan je kunt innemen. Dat probleem is opgelost met de ontwikkeling van PGX - een uniek mengsel van zorgvuldig uitgekozen, hoog viskeuze, oplosbare vezels die synergistisch werken om een hoger level van viskeusiteit en uitzetting met water te ontwikkelen dan met dezelfde hoeveelheid van een vezel van de vezels alleen. Het synergistische effect van deze unieke samenstelling betekent dat PGXTM een effect heeft dat 3 tot 5 keer zo hoog ligt dan dat van andere vezels apart.

Waarom werkt PGX beter?

PGX heeft de grootste viscositeit (gelvormende eigenschap) van alle supplementen die op dit moment verkrijgbaar zijn omdat het een vorm van glucomannan gebruikt die zeer geraffineerd en op unieke wijze bewerkt is. Het is drie maal zo viskeus als guar en ongeveer zeven keer als psyllium. Door glucomannan met andere oplosbare vezels te combineren, wordt de viscositeit van PGX verder versterkt en heeft het een viscositeit die drie tot vijf keer groter is dan die van glucomannan alleen. Klinische testen die door Dr. Vuksan uitgevoerd zijn hebben bij herhaling laten zien dat bloedsuikerlevels na de maaltijd dalen wanneer oplosbare vezelviscositeit toeneemt. Deze relatie is ook waar gebleken te zijn voor de andere fysiologische gunstige effecten die geproduceerd worden door oplosbare vezels inclusief toegenomen insulinegevoeligheid, verminderde eetlust, aanzienlijke gewichtscontrole, verbeterde stoelgang en verminderd serumcholesterol. PGX verlaagt bloedglucoselevels na de maaltijd met zo'n 20% en verlaagt ook insulinesecretie met ongeveer 40% waardoor er een verbetering van de insulinegevoeligheidsindex voor het hele lichaam van ongeveer 50% geproduceerd wordt – een fenomenaal succes dat niet geëvenaard wordt door enig medicijn of ander natuurlijk gezondheidsproduct . Voeg hieraan nog toe de indrukwekkende effecten op het verlagen van bloedcholesterol- en triglyceridelevels evenals het excellente veiligheidsprofiel en het is geen wonder dat we PGX beschouwen als een echte superster op de lijst van natuurlijke producten voor diabetes. Bovendien hebben wetenschappers aan de Universiteit van Toronto recentelijk ontdekt dat hogere doseringen PGX de eetlust zo kunnen dempen dat zelfs de zwaarste individuen een dramatische en goed vol te houden vermindering van de eetlust ervaren.

Waarom Mulberry?

PGX capsules Bevatten ook een speciaal extract van moerbeibladeren. De Moerbeiplant (Morus indica) is waarschijnlijk het meest bekend als voedsel voor zijdewormen, maar hij wordt ook hoog aangeschreven in de traditionele Chinese en Japanse geneeskunst. Zetmeel, complexe koolhydraten en zelfs eenvoudige suikers zoals sucrose worden in het spijsverteringskanaal afgebroken door de actie van bepaalde enzymen. De belangrijkste enzymen zijn de alfa-glucosidases die de darmwand bekleden en die essentieel zijn voor het afbreken van zetmeel, complexe koolhydraten, maltose, en sucrose in opneembare suikermoleculen. Moerbei blokkeert het enzym alfa-glucosidase. Door zulke enzymen te remmen vermindert moerbeiextract de stijging na de maaltijd van zowel suiker- als insulinelevels. Moerbeiextract is bestudeerd in type 2 diabetes en de resultaten waren excellent. In een test besloten de wetenschappers om het effect op bloed- en rode bloedcellipiden te onderzoeken en om ook de bloedsuikerverlagende effecten met die van het orale antihyperglycemische medicijn glyburide te vergelijken. Patiënten kregen ofwel gedroogde bladeren van de moerbei (3g/dag) of één tablet gluburide (5mg/dag) gedurende vier weken. Moerbeitherapie verbeterde aanzienlijk diabetische controle in type 2 diabetici. De resultaten laten duidelijk zien dat de nuchtere bloedsuiker concentraties aanzienlijk verminderd waren met moerbeitherapie, hetgeen suggereert dat moerbeitherapie effectief is in het controleren van diabetes. Vergeleken met glyburidebehandeling reduceerde moerbeitherapie de nuchtere bloedsuikerconcentraties van diabetici met 27%. Er werden echter geen aanzienlijke verschillen gezien in bloedglucoseconcentraties tussen de behandeling voor en na glyburide. Moerbeiextract was ook superieur in zijn bekwaamheid om hemogobine A waarden te verminderen (een test die laat zien hoeveel suiker er aan de hemoglobinemoleculen is blijven plakken de afgelopen 3-4 maanden), cholesterol, LDL, en triglyceriden. Het resulteert ook in een toename van het goede cholesterol (HDL). Ofschoon deze verandering niet statistische gezien significant was zijn er in het algemeen sterke suggesties dat dit natuurlijke supplement duidelijk superieur is aan een gevestigd farmaceutisch product.

Hoe zal mijn lichaam zich aanpassen?

PGX resulteert ook in minder bijwerkingen in het maagdarmkanaal dat andere viskeuze dieetvezels. Dit is omdat in water oplosbare vezels gefermenteerd worden door bacteria in de darm, hetgeen vaak resulteert in gasproductie, hetgeen tot meer winderigheid en wat ongemak in de buik leidt. In het algemeen past het spijsverteringssysteem zich binnen een paar dagen aan, aan vezel en darmgas wordt dan verwaarloosbaar. PGXTM minimaliseert dat probleem omdat het, om vergelijkbare resultaten voor de gezondheid te bereiken, in veel kleinere hoeveelheden gegeven kan worden dan andere viskeuze voedingsvezels.

Eenvoudigere Gewichtscontrole met PGX

Omdat PGX binnen 1 tot 2 uur honderden keren meer zijn gewicht in water absorbeert, zet het in het spijsverteringskanaal uit door een sterk viskeus gelatineachtig materiaal te creëren. Wanneer het eenmaal gehydrateerd is creëert het een blijvend gevoel van vol zijn en stabiliseert het bloedsuiker en hormonen die de eetlust beïnvloeden. Zo zou het verminderen van calorieën met een adequate portie PGX veel gemakkelijker moeten maken. Voor hen die gewicht willen verliezen (door het gebruik van een koolhydraten- of caloriebeperkt dieet), voorziet PGX in effectieve gewichtscontrole zonder dat ze honger hoeven te lijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten