zaterdag 6 april 2013

Hoe gebruik je de fertile focus ovulatiemicroscoop
Fertile-Focus, Vruchtbaarheidsdetector
Introduktie
Fertile-Focus is een persoonlijke ovulatie microscoop die je in de gelegenheid stelt je ovulatie – de meest vruchtbare tijd van de maand om zwanger te worden- met 98% nauwkeurigheidte voorspellen.
Wanneer een vrouw op het punt staat te ovuleren begint haar speeksel een uitgesproken kristal, varenachtig patroon te vormen – zoals het gezien wordt door de Fertile Focus-hetgeen te danken is aan een stijging in hormoonlevels. Dit varenachtig patroon begint ongeveer 3 dagen voor de ovulatie hetgeen je in staat stelt te voorspellen wanneer je het meest vruchtbaar bent.

Met de Fertile-Focus, trek je de lens van de huls en laat er een druppel speeksel op vallen. Laat het monster opdrogen. Bekijk binnen 5 minuten het monster door de microscoop. Druk op het lichtknopje en stel scherp door het oogdeel van de microscoop te draaien. Wanneer je ovuleert- of op het punt staat te ovuleren- kun je een kristalachtig varenpatroon waarnemen.

Belangrijk!
Test als eerste ding in de ochtend. Niet testen na het eten, drinken, roken of tandenpoetsen. Instructions
Instructions
STEP 1
Verwijder voorzichtig de lens door deze uit de huls te trekken. Trek de lens- niet schroeven.
STEP 2
Plaats een druppel speeksel op het oppervlak van de lens. Probeer om luchtbubbels te voorkomen.
STEP 3
Laat het speekselmonster tenminste 5 minuten drogen en plaats de lens terug in het lichaam van de microscoop
STEP 4
Kijk in de lens en druk op het lichtknopje om het testresultaat te bekijken. Om scherp te stellen de lens draaien terwijl je hem dichter bij het oog brengt

STAP 5
Reinig de lens na ieder gebruik met een zachte doek of lensreiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten