zondag 9 december 2012

Syndroom X


Na lang wachten is dan eindelijk het boek “Syndroom X” op de markt gekomen. Via deze link kun je het bestellen: 
Mijn interesse in het boek is ontstaan door het werk van dokter Berkson,  de expert op het gebied van alfa liponzuur.  Door het boek te lezen begon ik me te realiseren dat syndroom X (insulineresistentie) het grootste probleem van deze tijd vertegenwoordigt.

Door het boek te lezen kun je zelf ontdekken of je aan syndroom X lijdt en hoe je het kunt voorkomen en/of keren. Doktoren behandelen de onderdelen van syndroom X (overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en hoge triglyceriden en uiteindelijk diabetes en de daaraan verwante problemen zoals bijv. hart- en vaatziekte en nierfalen) allemaal apart en zien niet dat al deze symptomen met elkaar in verband staan en door middel van een goed eetpatroon plus wat supplementen te keren zijn.

Als er in je familie mensen met diabetes en hart- en vaatziekte voorkomen en je bent bang dezelfde problemen te ontwikkelen, dan is dit boek een aanrader.
Ralph Moorman schrijft in zijn voorwoord het volgende:
Er wordt op een zeer begrijpelijke en motiverende wijze uitgelegd wat syndroom X is, hoe dit veroorzaakt wordt en wat je er zelf aan kunt doen ter voorkoming of genezing.

In het boek worden een paar supplementen genoemd die mee kunnen helpen aan het keren van de symptomen van syndroom X. Ze zijn goedkoop te bestellen bij http://iherb.com Ik zal er twee aanraden:
Dit is alpha liponzuur dat door dr. Berkson als de beste wordt aangeprezen:
Bitter melon:
Voor iedereen die veel geld aan supplementen uitgeeft, is iherb.com de oplossing. 

http://www.iherb.com/ 

Als je deze code gebruikt krijgt je $10 dollar korting op je eerste bestelling als meer dan 40 dollars is en 5 dollars als je voor minder dan 40 dollars koopt: ZAH179 
De laatste tijd komen er berichten van forumleden dat met DHL en een pakket van minder dan $160 [incl verzendkosten] er geen belasting betaald hoeft te worden [Nederland]. Ik heb inmiddels ook die ervaring. 


Je kunt nieuws over dit boek volgen via: http://www.facebook.com/SyndroomX


Geen opmerkingen:

Een reactie posten