vrijdag 16 maart 2012

Menopauze Alles wat je dokter je niet vertelt!

Eindelijk is het dan zover. Het revulotionaire boek van dr. John R. Lee is uit!!!
Klik op het boek om het boek te bestellen

Dr. John R. Lee heeft een aantal zeer duidelijke boeken geschreven over de menopauze, premenopauze en meer. Al deze boeken zijn erop gericht aan de eenvoudige mens een duidelijk beeld te scheppen wat er allemaal bereikt kan worden met het gebruik van bio-identiek progesteron in de vorm van een crème die vrij verkrijgbaar is. Hij maakt op eenvoudige wijze duidelijk hoe je, zonder hulp van een arts, zelf aan de slag kunt gaan met deze crème. Voor mensen die liever eerst een test laten doen geeft hij ook richtlijnen, maar hij is duidelijk in zijn boodschap dat er geen gevaren schuilen in het gebruik van bio-identiek progesteron mits deze in fysiologische hoeveelheden wordt gebruikt. 

In dit revolutionaire boek wijdt dr. Lee vooral uit over progesteron, omdat dit een veilig hormoon is om mee aan de gang te gaan mits het in fysiologische hoeveelheden gebruikt wordt. In de praktijk missen er vaak ook nog andere hormonen, zoals oestrogeen, testosteron etc. Maar deze hormonen kunnen alleen door een deskundige voorgeschreven worden na een test die duidelijk maakt dat er tekorten zijn. 

Het is in ieder geval de moeite waard om te beginnen met bio-identiek progesteron om te zien hoe ver je kunt komen met het oplossen van je klachten. Daarna kun je altijd nog een arts consulteren die verstand heeft van hormonen om te zien wat er mogelijk nog meer mist.

Dr. Lee laat ook geen twijfel bestaan over de noodzaak van het aanpassen van je leefstijl (voedingspatroon enz.) wil je de beste resultaten zien van het gebruik van natuurlijk progesteron. Bio-identiek progesteron is geen “magic bullet” die alles oplost.

Dit boek heeft mij mijn leven teruggegeven. Door het lezen ervan is het kwartje gevallen en ben ik enorm opgeknapt door het gebruik van bio-identieke progesteroncrème en het aanpassen van mijn voedingspatroon. Ik had veel minder last van de kou (progesteron werkt positief op de schildklier), had geen last meer van oorsuizen, brandend maagzuur, schommelende bloedsuikers, instortingen na de maaltijd en gewrichtspijnen en ik kreeg een betere concentratie en was minder moe. Wat erg opviel was dat ik veel vrolijker was dan normaal.

Dit boek is een echte “must have” voor vrouwen van alle leeftijden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten