zaterdag 21 januari 2012

Het hormoonbalansdieet - Ralph Moorman


Het hormoonbalansdieet

Door Ir. Ralph Moorman

Ralph Moorman heeft het weer voor elkaar. Zijn nieuwe boek "Het hormoonbalansdieet" ziet er prachtig uit en staat vol met heerlijke en verantwoorde recepten. Voor de komende feestdagen kun je je tegoed doen aan een aantal gerechten van topkoks, zonder je achteraf schuldig te hoeven voelen. Ook kun je een gemakkelijke start maken met het volgen van het hormoonbalansdieet door 7 dagen lang de voorbeelden dagmenu's van bekende Nederlanders te volgen. Kortom, een zeer aantrekkelijk boek, dat niet in je boekenkast mag missen.

Ralph legt nog weer eens kort en bondig uit waarom het zo belangrijk is, dat je het hormoonbalansdieet volgt. Het zijn nl. je hormonen, die bepalen of je netjes op gewicht bent en een goed figuur hebt. Welke die hormonen zijn en wat je kunt eten om hun productie te verhogen, wordt ook duidelijk uit de doeken gedaan.

Het mooiste is nog dat Ralph lijsten van verantwoorde producten bij Albert Heijn, reformwinkels en speciaalzaken in zijn boek heeft gezet. Hieruit kun je een verantwoorde boodschappenlijst opstellen om je inkopen te gaan doen. Je hoeft dus geen etiketten meer te lezen. Dat scheelt een boel tijd.

Ik moet nog vermelden dat het boek afgestemd is op relatief gezonde mensen. Zieke mensen hebben een andere benadering nodig.

Als je het boek wilt aanschaffen dan kan dat via de nieuwe site van Ralph:
Als je vragen hebt naar aanleiding van het lezen van dit nieuwe of het oude boek, dan kun je die in het nieuwe forum stellen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten